Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Από τον ΑΟ Λαμίας στον Πανναξιακό η Αντωνακάκη! (pic)

Στη VolleyLeague Γυναικών θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Γιωργίνα Αντωνακάκη, αλλά όχι με τη φανέλα του ΑΟ Λαμίας.

Στη VolleyLeague Γυναικών θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Γιωργίνα Αντωνακάκη, αλλά όχι με τη φανέλα του ΑΟ Λαμίας.

Στον Πανναξιακλο ΑΟΝ Volleyball θα συνεχίσει στην καριέρα της η νεαρή αθλήτρια, Γιωργίνα Αντωνακάκη. Η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Λαμίας θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας της Νάξου, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

Ο Pannaxiakos AON Volleyball και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Γιωργινα Αντωνακακη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 16.9.2002, η Γιωργίνα Αντωνακάκη έχει ύψος 175cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 19χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την “Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου”, έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων και στον Α.Ο. Λαμίας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλείου και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Γιωργίνα Αντωνακάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button