Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η Λας Πάλμας ζητά 3 εκατ. ευρώ για Αραούχο», λένε στην Ισπανία

Διαρροές από την Λας Πάλμας για τις οικονομικές απαιτήσεις για τον Αργεντινό φορ.

Διαρροές από την Λας Πάλμας για τις οικονομικές απαιτήσεις για τον Αργεντινό φορ.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο είναι σε πλήρη εξέλιξη και όπως έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, η διοίκηση της Λας Πάλμας φαίνεται… να παίζει μπάλα και επικοινωνιακά με το θέμα. Έτσι υπάρχουν σήμερα (3/6) δημοσιεύσεις στην Ισπανία για οικονομική απαίτηση ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα και η πλατφόρμα «Onefootball», επικαλούμενη πηγές από την Ισπανία υποστηρίζει πως απορρίφθηκε πρόταση της Ένωσης ύψους 1,5 εκατ. ενώ ο Μιχέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λας Πάλμας, απαιτεί ένα ποσό περίπου στα 3 εκατ. Θυμίζουμε πως η οψιόν αγοράς που είχε μπει για τον Αραούχο στον τελευταίο δανεισμό του στην ΑΕΚ, ήταν στα 2,7 εκατ.

Από την αρχή ήταν δεδομένο πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν θα περίμενε με ανοιχτές αγκάλες να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας κρούση. Ωστόσο άνθρωποι που έχουν εικόνα για την υπόθεση, υποστηρίζουν πως η Ένωση βρίσκεται ήδη κοντά στο οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία για να έρθει ο Αργεντινός φορ την επόμενη σεζόν. Βεβαίως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του από αυτή την περίοδο και θα κοιτάξει να το εξαντλήσει. Το θέμα είναι όμως πως ο παίκτης είναι και πάλι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ένωση, οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το πιθανότερο είναι πως η φόρμουλα για την τελική συμφωνία θα βρεθεί. Μένει να δούμε πόσο χρόνο θα πάρει.

Φυσικά αν η Λας Πάλμας έχει κάθετη στάση και συνεχίσει να προβάλλει τις συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις ως μονόδρομο για να γίνει η μεταγραφή, εννοείται πως η ΑΕΚ δεν θα ακολουθήσει. Όπως αποκάλυψε το SDNA την Τρίτη (1/6) η πρόταση με την οποία μπήκε η Ένωση στην υπόθεση ήταν στο 1 εκατ. για κάτι περισσότερο από το 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο. Και εύλογα στην ΑΕΚ την θεωρούν αν όχι επαρκή, τότε πολύ καλή βάση για διαπραγμάτευση.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button