ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η κατοχή στον Παναθηναϊκό… τις φάσεις ο ΠΑΣ Λαμία!

Ο χθεσινός φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό μέσα από τα στατιστικά!

Νικηφόρο ήταν το δυσκολότερο φιλικό ματς, που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, κέρδισε με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ πέναλτι του Βασίλη Κωστίκα, πανηγυρίζοντας έτσι μία νίκη μέσα από μία πολύ καλή εμφάνιση, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι παίκτες της «κυανόλευκης» ομάδας ήταν κυρίαρχοι του αγώνα, είχαν 5 τελικές έναντι 1 του γηπεδούχου, ενώ στο τέλος τα στατιστικά έγραψαν πως η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος είχε 8 τελικές με τις 2 να βρίσκουν στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 9 στο σύνολο με τις 5 να βρίσκουν στόχο.

Μόλις 1 κόρνερ κέρδισε η Λαμία, ενώ στα 3 έφτασε ο Παναθηναϊκός. Από δύο κίτρινες για τις δύο ομάδες, ενώ η συνολική κατοχή ήταν υπέρ των «πρασίνων» με 62% έναντι 38% της Λαμίας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button