Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παίρνει σκούπα» ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό που περιμένουν σήμερα την άφιξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα να ανακοινωθεί και επισήμως από το τριφύλλι και θα πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Ηδη όλες αυτές τις μέρες, ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν κάνει μια πρώτη μελέτη που αφορά κυρίως τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Ο Σέρβος έχει δει πολλά από τα ματς της ομάδας τη σεζόν που πέρασε για να σχηματίσει μια πρώτη γνώμη, αν και αρκετούς παίκτες τους γνώριζε. Γνωρίζει τις αδυναμίες του ρόστερ σε κάθε θέση.

Η προτεραιότητα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού» είναι να αποχωρήσουν παίκτες που δεν υπολογίζονται, έπειτα από μια πρώτη αξιολόγηση που έχει κάνει, ενώ ορισμένους θα τους τσεκάρει και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων (η προετοιμασία αρχίζει στις 28 Ιουνίου στο Κορωπί και το βασικό στάδιο θα γίνει στην Ολλανδία το διάστημα 18 με 13 Ιουλίου). Σκοπός του είναι μόλις η αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο να πάει με αυτούς που θέλει και υπολογίζει.

Ο στόχος είναι να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες και ταυτόχρονα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές πιο ποιοτικοί και με στοιχεία που λείπουν από την ομάδα, ανάλογα και με τη θέση. Ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε την ενίσχυση με μίνιμουμ 6 παίκτες, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω, το κυρίαρχο θέμα αυτή τη στιγμή είναι οι αποχωρήσεις, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό ή λύση συνεργασίας.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button