Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε διπλό η Χετάφε μέσα στη Ρωσία…

Νίκησε με 2-1 την Χετάφε. Ισόπαλη με την Τράμπζον η ελβετική ομάδα.

Νίκησε με 2-1 την Χετάφε. Ισόπαλη με την Τράμπζον η ελβετική ομάδα.

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η αγωνιστική

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion FK Krasnodar

Η Κράσνονταρ ηττήθηκε με 2-1 από την Χετάφε και πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει γίνει πολύ δύσκολη. Οι Ισπανοί είχαν δοκάρι στο 20′ με τον Τιμόρ, έχασαν ευκαιρίες και στο 36′ άνοιξαν το σκορ. Ο Άνχελ πλάσαρε ψύχραιμα τον Σαφόνοφ και έκανε το 0-1. Στο 44′ η “Χέτα” είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Νιόμ. Η Κράσνονταρ είχε τεράστια ευκαιρία στο 51′ όταν δεν κατάφερε εξ επαφής να πλασάρει τον πεσμένο Τσιτσιθόλα. Δέκα λεπτά μετά ο Ραούλ Γκαρθία εκτέλεσε φάουλ και ο Άνχελ πετάχτηκε και έκανε το 0-2. Οι Ρώσοι κατάφεραν να μειώσουν στο 69′ με προβολή του Άρι. Η Χετάφε έμεινε στο 81′ με δέκα καθώς ο Τιμόρ είδε δεύτερη κίτρινη. Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι πίεσαν και στο 93′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεργκ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Φιόλουσον (46’Άρι), Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Όλσον (74’Ούτκιν), Ναμλί (70’Μανουέλ Φερνάντες), Βιλχένα, Μπεργκ, Σουλεϊμάνοφ, Πετρόφ.

ΧΕΤΑΦΕ: Τσιτσιθόλα, Μπρούνο, Καμπρέρα, Πορτίγο (72’Γιάσον), Άνχελ (84’Μακσίμοβιτς), Γκαγέγο. Νιόμ, Ραούλ Γκαρθία, Φάιρ, Τιμόρ, Κένεντι.

 

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Medical Park Stadyumu

Καλό παιχνίδι στην Τουρκία όπου Τράμπζον και Βασιλεία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φράι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο 20′ ο Μπουά εκτέλεσε κόρνερ και ο Βίντμερ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Έξι λεπτά μετά όμως ο Παρμάκ με όμορφη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Με το καλημέρα στην επανάληψη (47′) οι Τούρκοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σερλόθ. Τέσσερα λεπτά απείλησε με τον Ενκουαέμε. Hπίεση συνεχίστηκε και στο 72′ ήταν ο Όμπι Μικέλ που είχε καλή φάση. Τελικά στο 78′ ήρθε το γκολ. Ο Ενουακαέμε βρήκε τον Σόσα και αυτός με πλασέ έγραψε το 2-1.  Όμως η Βασιλεία απάντησε άμεσα. Στο 80′ ο Οκαφόρ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Τουρκμέν, Χοσεϊνι, Άβντιγιαζ (46’Ενκουαέμε), Σερλόθ (65’Σόσα), Όμπι Μικελ, Στάριτζ (81’Καμίλ), Ερντογκάν, Κάμπι, Παρμάκ, Νόβακ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ομλίν, Τσεμέρ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Ζούφι (65’Οκαφόρ), Στόκερ, Φράι, Πετρέτα, Μπουά, Τσάκα, Αντέμι (70’Καμπράλ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button