Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θέλει πάση θυσία Γκαλίτσιο… η Λάρισα»

Δεν άργησαν να έρθουν οι «μνηστήρες» για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δεν άργησαν να έρθουν οι «μνηστήρες» για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευμα του to10.gr αναφέρει ότι η Λάρισα δείχνει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Γιώργου Γκαλίτσιου. Μάλιστα, σημειώνεται ότι μετά τον υποβιβασμό της στην Superleague 2, θέλει να φέρει «βαριά» ονόματα, ούτως ώστε να επιστρέψει άμεσα στη πρώτη κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη καριέρα του από την ομάδα της Λάρισας, τη σεζόν 2004-2005.

Αναλυτικά:

Την επιστροφή του Γιάννη Γκαλίτσιου στην Λάρισα θέλει να πετύχει πάση θυσία η ΑΕΛ, όπως μεταφέρουν δημοσιεύματα από κυπριακά μέσα.

Η διοίκηση της ομάδας από την Θεσσαλία φαίνεται να έχει βάλει λυτούς και δεμένους, προκειμένου να πείσουν τον αμυντικό να υπογράψει ξανά με το παλιό του κλαμπ.

Η ομάδα του Φρατζέσκου πλέον βρίσκεται στην Superleague 2 και, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρο, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να φέρουν «βαριά» ονόματα, ούτως ώστε να βρεθούν ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Ο Γκαλίτσιος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λάρισα την περίοδο 2004-05 στη Β’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά (2005-06) έκανε το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια, ενώ την περίοδο 2006-07 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button