Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Glory 76: Στις 19 Δεκεμβρίου το comeback του Badr Hari -«Είμαι πεινασμένος, ετοιμαστείτε»

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2020 ο Badr Hari θα επιστρέψει στο ρινγκ του Glory.

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2020 ο Badr Hari θα επιστρέψει στο ρινγκ του Glory.

Το μεγάλο comeback του Μαροκινού θα γινόταν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Glory 76, ωστόσο ο COVID-19 χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών. Ο Badr Hari διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και κάπως έτσι όλο το event τινάχθηκε στον αέρα.

Όπως είχαμε γράψει και σε παλιότερο άρθρο, η κατάσταση στην Ολλανδία αποκλείεται να επέτρεπε στους υπεύθυνους να διοργάνωναν το event μέσα στον Νοέμβριο.

Την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου λοιπόν, ο Badr Hari θα επιστρέψει μετά από αγωνιστική απραξία ενός έτους για να δείξει «ποιος είναι ο καλύτερος kickboxer του κόσμου», όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Badr Hari: Επιστρέφει στο Glory… πεινασμένος

«Αυτή η χρονιά μας μετέτρεψε όλους σε ασθενείς. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, αισθάνομαι καλά, είμαι δυνατός και πεινασμένος. Ετοιμαστείτε, επιστρέφω για να σας θυμίσω ποιος είναι ο καλύτερος kickboxer στον κόσμο», τόνισε ο Badr Hari και ανέβασε το hype στα ύψη.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Badr Hari θα αντιμετωπίσει τον Benjamin Adegbuyi (34-6, 19 KO) ο οποίος περιμένει για αυτόν τον αγώνα για πολύ καιρό. Ο Νο. 2 υποψήφιος της βαριάς κατηγορίας έχει προπονηθεί με τον Rico Verhoeven για να προετοιμαστεί για την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του.

πηγή: fight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button