Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Ομάδες σαν την Λαμία μας περιμένουν όμως εμείς πάμε για τη νίκη»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του “τριφυλλιού”, Ουσμάν Κουλιμπαλί, δήλωσε πως γνωρίζει για τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, ωστόσο τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova:

Για το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος την κατάσταση στην ομάδα του: «Όλοι ξέρουμε την κατάσταση εδώ. Βεβαίως είναι λεπτό το ζήτημα, εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό».

Για τα σενάρια που θέλουν ομάδες από το το εξωτερικό να ενδιαφέρονται για τον ίδιο: «Κι εγώ έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα. Θετικό είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρονται σύλλογοι για μένα. Σημαίνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Όμως βρίσκομαι εδώ και σκοπός μου είναι κάνω το καλύτερο για να πάρουμε νίκες αρχικά μέχρι τον Γενάρη αλλά και στην συνέχεια».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Λαμία και την αδυναμία που δείχνουν εκτός έδρας: «Σαφώς τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εκτός έδρας γιατί δεν έχουμε τους φιλάθλους μας που μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Ελπίζω στην Λαμία να έχουμε κάποιος οπαδούς μαζί μας. Ομάδες σαν την Λαμία μας περιμένουν όμως εμείς πάμε εκεί για την νίκη».

Για την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού : «Η άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες, είναι όλη η ομάδα. Πρέπει όλοι να είναι δεμένοι, στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι σε συνεχή επίθεση και αυτό παίζει ρόλο γιατί αναγκάζεις τον αντίπαλο να παίξει αναλόγως».

Για το αν σκέφτεται την περίπτωση να σκοράρει: «Δεν έχω συνηθίσει να σκοράρω, αλλά όταν έρθει αυτό θα κάνω μία μεγάλη γιορτή».

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή: «Στο μυαλό όταν βλέπεις δύο παίκτες να έχουν πάρει κόκκινη κάρτα τα πράγματα δυσκολεύουν. Μετά την πρώτη κόκκινη μας ισοφάρισαν. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο, είχαμε και τους φιλάθλους μας και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button