Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προσπάθεια για να «κλέψει» τον Βαϊνάλντουμ από τη Μπάρτσα η Παρί! (pic)

Να κλέψει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ από την Μπαρτσελόνα προσπαθεί η Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με περισσότερες αποδοχές .

Να κλέψει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ από την Μπαρτσελόνα προσπαθεί η Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο με περισσότερες αποδοχές .

Σε συμφωνία με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για την απόκτηση του έχει έρθει εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Λίβερπουλ, από την οποία και αναμένεται να αποχωρήσει. Ωστόσο σύμφωνα με το ESPN η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να μπει σφήνα, στην συμφωνία των δύο πλευρών, προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας προσφέρουν στον 30χρονο Ολλανδό μέσο, συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές. Από την πλευρά τους στην Μπαρτσελόνα καταλαβαίνουν ότι η διαφορά αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία και να μην καταλήξει τελικά ο παίκτης στους «μπλαουγκράνα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βαϊνάλντουμ έχει εκφράσει και η Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Την είδηση για το φλερτ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Βαϊνάλντουμ έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επικαλούμενος το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button