Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Record: «Ο Παναθηναϊκός θέλει Μπατάγκλια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου χαφ Ροντρίγκο Μπατάγκλια, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου χαφ Ροντρίγκο Μπατάγκλια, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να είναι ο 29χρονος χαφ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροντρίγκο Μπατάγκλια.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να τον κάνει δικό της μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο Αργεντινός έχει ύψος 1,87 μ. και είναι δεξιοπόδαρος.

Η πορτογαλική ομάδα φαίνεται να μην τον υπολογίζει και γι΄ αυτό τον λόγο ο ποδοσφαιριστής ψάχνει το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με το ενδεχόμενο πώλησης βέβαια να μοιάζει απίθανο, καθώς έχει πολύ υψηλή ρήτρα.. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ξεκινάει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν θέλει να πάρει έναν παίκτη για τα χαφ.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός είναι με την μορφή δανεισμού. Ο Μπατάγκλια την περασμένη σεζόν μέτρησε 32 συμμετοχές με την φανέλα της Αλαβές και πέτυχε ένα τέρμα. Ο Αργεντινός είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ωστόσο ένας τραυματισμός που είχε πριν δύο χρόνια τον πήγε κάπως πίσω. Παρόλα αυτά και όπως φαίνεται από την περσινή σεζόν επανακάμπτει.

 

 πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button