Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Καταιγιστικές» οι Νηρηίδες Φθίας απέναντι στις Απολλωνίδες! (φωτορεπορτάζ)

Έκαναν το λάθος να προηγηθούν οι Απολλωνίδες Ερέτριας και το «πλήρωσαν» το λάθος αυτό με 8 τέρματα από τις Νηρηίδες Φθίας. Από δύο τέρματα οι Κεραμίδα, Πανάκη και Κατσαούνου.

Έκαναν το λάθος να προηγηθούν οι Απολλωνίδες Ερέτριας και το «πλήρωσαν» το λάθος αυτό με 8 τέρματα από τις Νηρηίδες Φθίας. Από δύο τέρματα οι Κεραμίδα, Πανάκη και Κατσαούνου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Νίκος Σκαρμούτσος:

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, οι Νηρηίδες Φθίας υποδέχθηκαν στο γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης τις Απολλωνίδες Ερέτριας.

Η ομάδα από την Ερέτρια αν και αγωνιζόταν με 10 αθλήτριες, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 5΄με την Παπαστεφανή για να έρθει η Κεραμίδα στο 8΄να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ομάδα των Νηρηίδων προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα στο 10΄όταν η Μπαλκούρα έκανε το 2-1. Στο 28΄οι Απολλωνίδες ισοφάρισαν με την Ρόγκα για να ακολουθήσει μετέπειτα ο «μονόλογος» των γηπεδούχων.

Η Πανάκη στο 37΄έκανε το 3-2 ενώ η Κεραμίδα στο 43΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Αποστολόπουλου είχε άλλα τέσσερα τέρματα για τις Απολλωνίδες. Στο 53΄η Κατσαούνου έκανε το 5-2 και στο 54΄η Λιακατά το 6-2. Στο 58΄η Πανάκη σκοράρει ξανά για το 7-2 ενώ το τελικό 8-2 πέτυχε η Κατσαούνου με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα.

Για τις Νηρηίδες Φθίας αγωνίστηκαν οι:

Ζαλαώρα, Μπούκη, Σαχπαζίδη, Πανάκη, Καλλιώρα, Παπαγεωργίου, Κατσαούνου, Νέλλα, Κεραμίδα, Μπαλκούρα και Λιακατά

Επίσης στον πάγκο ήταν οι:

Νιζήρι, Ζαρονικόλα, Χαλλή, Ταλαντζή, Καλλιώρα, Γκαρέλη, Χατζίου, Πολυδώρου

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button