ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που θέλει ο ΠΑΣ Λαμία! (pics+vids)

Δείτε το προφίλ του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, Κρίστοφερ Νούνιεζ, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει «κλείσει» ο ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε το προφίλ του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, Κρίστοφερ Νούνιεζ, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει «κλείσει» ο ΠΑΣ Λαμία.

Με μεταγραφικό σενάριο ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί, όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο ΠΑΣ έχει «κλείσει» για τρία χρόνια τον 23χρονο μεσοεπιθετικό από την Κόστα Ρίκα, Κρίστοφερ Νούνιεζ.

Ποιος είναι όμως ο Κοσταρικανός που ενδέχεται να τον δούμε να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία; Το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για τον ποδοσφαιριστή.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΟΥΝΙΕΖ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Ο γεννημέμος λοιπόν στην Cartago της Κόστα Ρίκα, Κρίστοφερ Νούνιεζ, είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,71μ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο ως ένα δημιουργικό 8άρι, ενώ η φυσική του θέση είναι πίσω από τον σέντερ φορ, κλασσικό 10άρι.

Από το 2017 αγωνιζόταν στην ομάδα της Cartagines, μετρώντας συνολικά 130 αγώνες, με 16 γκολ και 10 ασίστ. Από τον Φεβρουάριο του 2020 ο Νούνιεζ είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, έχοντας αγωνιστεί σε 2 αγώνες.

Δείτε μερικά highlights από τον ποδοσφαιριστή:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button