Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έριξε άκυρο» σε πρόταση για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός!

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε κρούση που έγινε για τον Ισπανό σέντερ μπακ της ομάδας, Φραν Βέλεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε κρούση από ισπανική ομάδα για τον Φραν Βέλεθ.

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε κρούση που έγινε για τον Ισπανό σέντερ μπακ της ομάδας, Φραν Βέλεθ.

Συγκεκριμένα, ομάδα από την Ισπανία προσέγγισε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Ο Βέλεθ δεν βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και θυμίζουμε ότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του τριφυλλιού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Ισπανός σέντερ μπακ είναι από τους παίκτες που έχει διαμηνύσει στη διοίκηση ο Γιοβάνοβιτς ότι τον θέλει ενόψει της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και άλλες ομάδες που φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Ισπανό από την πατρίδα του, αλλά δεν έχουν εκφράσει κάτι τέτοιο επίσημα. Όπως και να έχει δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει και νέα κρούση από άλλη ομάδα.

Σε αυτή τη φάση ωστόσο το μόνο δεδομένο είναι πως αποτελεί τόσο επιθυμία του παίκτη όσο και επιθυμία της διοίκησης του τριφυλλιού να πορευθούν μαζί τη νέα σεζόν. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί και να ανατραπούν στο μέλλον, καθώς όλα εξαρτώνται τόσο από τον σύλλογο που ενδεχομένως να ενδιαφερθεί όσο και από τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης που ενδεχομένως να γίνει.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button