Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αφήνει Πέλκα η Μπεσίκτας και φορτσάρει για Φορτούνη!

Η περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα στην Μπεσίκτας δεν προχωράει και σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας οι «Αετοί» αναμένεται να φορτσάρουν για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη!

Οι «Αετοί» ψάχνουν ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα και στη λίστα τους βρίσκονται δύο παίκτες από τη χώρα μας. Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αξιώνει κοντά στα 7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με το ποσό αυτό να θεωρείται μεγάλο για την τουρκική ομάδα, η οποία αναμένεται να παραιτηθεί από την περίπτωσή του.

Έτσι, σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, η Μπεσίκτας τώρα θα ενεργοποιήσει το «Plan B» που είναι ο Κώστας Φορτούνης. Το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό για τους «Αετούς», οι οποίοι σύντομα θα χτυπήσουν και επίσημα την πόρτα των «ερυθρόλευκων».

Από ‘κει και πέρα, εάν οδηγηθεί σε «ναυάγιο» και η περίπτωση του Φορτούνη, τότε η Μπεσίκτας θα στραφεί στον Χοσέ Σόσα, ο οποίος είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, ενώ φέτος αγωνίστηκε στην Τραμπζονσπόρ.

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button