Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η Ελλάδα δεν είναι επιλογή για Φαμπιάνο»

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας για τους στόχους του Παναθηναϊκού, Λοΐζο Λοΐζου και Φαμπιάνο.

Τι δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας για τους στόχους του Παναθηναϊκού, Λοΐζο Λοΐζου και Φαμπιάνο.

Την άποψη ότι οι περιπτώσεις των Λοΐζου Λοΐζου, Φαμπιάνο δύσκολα θα προχωρήσουν για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Πανίκος Ξιούρουππας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport Fm 104,0 και ανέφερε ότι για τον πρώτο τα 2 εκατ. ευρώ είναι λίγα, ενώ για τον δεύτερο ότι «σίγουρα η Ελλάδα δεν είναι επιλογή αγωνιστικά». Αναλυτικά είπε:

Για τον Λοΐζου:

«Η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και παίζουν τα ονόματα των Φαμπιάνο, Λοϊζου και Τζιωνή, αλλά από τις προτάσεις που ακούγονται δεν συμφέρουν στην Ομόνοια. Τα δύο εκατομμύρια για τον Λοϊζου είναι πολύ λίγα για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος πρέπει να πάρει τις σωστές αποφάσεις τις σωστές στιγμές. Επίσης, δεν είναι μόνο το οικονομικό, το παιδί χρειάζεται ποδοσφαιρικές εμπειρίες και είναι πολύ γρήγορα να κάνει το επόμενο βήμα για το εξωτερικό είναι πολύ ψηλό το επίπεδο είναι πολλά που έχει να ζυγίσει. Θα πρέπει να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και μετά. Και μην παρεξηγηθώ και πει κάποιος ότι στην Αγγλία και στο εξωτερικό οι 17χρονοι παίζουν κανονικά. Εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα, σε άλλη κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές οι νεαροί στο εξωτερικό».

Για τον Φαμπιάνο:

«Είτε είσαι Ομονοιάτης είτε όχι όλοι είπαμε ότι ξεχώρισε με την παρουσία του και την προσωπικότητά του, κανένας δεν το αμφισβητεί. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα όσα ακούγονται, ο ίδιος παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, παίζει Ευρώπη η οικογένειά του ζει ωραία εδώ με ασφάλεια. Είναι όλα σημαντικά για έναν ποδοσφαιριστή. Τώρα αν υπάρχει προσφορά τόσο μεγάλη για να ρισκάρει να φύγει, αυτό δεν το ξέρει κανένας και σίγουρα η Ελλάδα δεν είναι επιλογή, αγωνιστικά».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button