Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σήμερα ανανέωσε… αύριο χειρουργείται ο Μαρουκάκης!

Αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της Καλλιθέας, ενώ σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιό του!

Αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της Καλλιθέας, ενώ σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιό του!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΥΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην Καλλιθέα. Μετά και την χθεσινή νίκη , η ομάδα διατηρήθηκε μέσα στους στόχους της . Να σημειωθεί ότι ήταν το 7ο παιχνίδι μέσα σε 18 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και 2 ταξίδια εκτός Αττικής (Ρόδο και Νάξο) .

Μην ξεχνάμε, τις πολύ σημαντικές μακροχρόνιες απουσίες ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως Flosard Μalci, Δημήτρη Θεοδωράκη, Ματθαίου Μαρουκάκη (τραυματίες) καθώς και τον Ορέστη Τσιντώνη που είναι τιμωρημένος .

Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιο του, ο Ματθαίος Μαρουκάκης , παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Αγγελή Μπούτα, δείχνοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ξέρει να εκτιμά ανθρώπους που προσφέρουν στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας όλα τα ανωτέρω η πορεία της ομάδας είναι περισσότερο από επιτυχής.
Αύριο, ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, η επάνοδος του υπολογίζεται μετά από 8-9 μήνες

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιστρέψει γερός

Διαβάστε επίσης

Back to top button