Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραμένει στα Χανιά ο Κουτζαβασίλης!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Φώτη Κουτζαβασίλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Χανίων.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Φώτη Κουτζαβασίλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Χανίων.

Παίκτης της ΠΑΕ Χανίων θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Φώτης Κουτζαβασίλης, ένας εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας αλλά και αρχηγός!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 “ανέπαφες εστίες” ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας “κρατήσει το μηδέν” σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 “ανέπαφες εστίες”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Οταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

Διαβάστε επίσης

Back to top button