ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο φιλικό προς τιμήν του Παύλου Δήμου οι βετεράνοι του ΑΣ Λαμία!

Το παρών στο φιλικό που διοργανώνουν οι βετεράνοι του Μακεδονικού θα δώσει η ομάδα βετεράνων του ΑΣ Λαμία.

Το παρών στο φιλικό που διοργανώνουν οι βετεράνοι του Μακεδονικού θα δώσει η ομάδα βετεράνων του ΑΣ Λαμία.

Στις 26 Ιουνίου, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Μακεδονικού, εκεί όπου χαμογελούσε τα τελευταία χρόνια, εκεί όπου ο Παύλος Δήμου μας άφησε ξαφνικά…

Στη μνήμη του Παύλου, ο Μακεδονικός διοργανώνει ένα τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν παλιοί του συμπαίκτες, φίλοι και συνεργάτες.

Την πρόσκληση αποδέχτηκαν σε πρώτο στάδιο οι πρώην συμπαίκτες του σε Πανσερραϊκό, Πιερικό και Λεβαδειακό, ενώ την επιθυμία τους να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και να τιμήσουν τη μνήμη του φίλου τους εξέφρασαν οι παλιοί του συμπαίκτες στη Λαμία, δείγμα του πόσο αγαπήθηκε η χαμογελαστή του φιγούρα όπου κι αν αγωνίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι, πλάι στους παλιούς συμπαίκτες του Παύλου, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους έζησε και εργάστηκε στο Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της Λαμίας:

Η ομάδα των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία θα εκδράμει στις 26 Ιουνίου 2021 στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται από τον Μακεδονικό και είναι αφιερωμένο στον παλιό μας συμπαίχτη ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΟΥ.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες που πέρασε ο αδικοχαμένος στα 44 χρόνια του ο αγαπημένος μας ΠΑΥΛΟΣ όπως , Μακεδονικός, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Λεβαδειακός, Λαμία και άλλες…δείγμα του ότι από όπου και αν πέρασε ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ήταν τοσο πολύ αγαπητός.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και το πρωτόκολλο για τον covit19.

Ώρα έναρξης 18:00.

Διαβάστε επίσης

Back to top button