Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Ιταλία-Ρωσία για Νεντελτσεάρου, «ανοιχτό» για Ανσαριφάρντ-Σβάρνα

Η ΑΕΚ εκτός από το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της, έχει στο μυαλό της και το ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών της.

Η ΑΕΚ εκτός από το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της, έχει στο μυαλό της και το ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών της.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά τα στελέχη της ότι υπάρχει ανοιχτό… έως έντονο ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για Ιονούτ Νεντελτσεάρου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Στράτο Σβάρνα.

Για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου (35 ματς, 1 γκολ) μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον από την Ιταλία και την Ρωσία (έπαιζε πριν στην Ούφα) και με μία πρόταση κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ενδεχομένως να πει το «ναι» για να τον δώσει.

Επίσης, για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (47 ματς, 14 γκολ) υπάρχει ομάδα που τον θέλει πολύ. Πιθανότατα είναι από τα Εμιράτα, όπου μπορούν να του προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο μετά τα 14 γκολ που έβαλε πέρυσι. Ο ίδιος δεν «καίγεται» να αποχωρήσει, καθώς η γυναίκα του είναι Ελληνίδα και θα ήθελε να συνεχίσει εδώ με την οικογένεια του. Ομως με μία πρόταση στο τραπέζι και συγκεκριμένα ποσά ενδεχομένως όλα να αλλάξουν.

Τέλος, για τον Στράτο Σβάρνα (41 παιχνίδια) η εκπροσώπηση του Βιτσέντζο Καβαλιέρε «φωτογραφίζει» ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ από Ιταλία μεριά. Και στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι μπορεί να έρθει άμεσα μία πρόταση για τον Σβάρνα.

Και όλα τα παραπάνω μπορούν να επηρεάσουν τον «κιτρινόμαυρο» σχεδιασμό, καθώς πρέπει η Ενωση να τους αντικαταστήσει στο ρόστερ με μεταγραφές. Και οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονε, όπως και «κιτρινόμαυροι» διοικούντες θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button