Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανούσος!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, μετά από την αποχώρησή του από τον Αιολικό βρήκε την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, μετά από την αποχώρησή του από τον Αιολικό βρήκε την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Αετό Λουτρών και στην Α ‘ ΕΠΣ Λέσβου θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Μανούσος. Ο 36χρονος αποχώρησε από τον Αιολικό που δεν γύρισε επί μονίμου βάσης στη Μυτιλήνη και έτσι το καλοκαιρινό φλερτ Μανούσου – Αετού τελικά ολοκληρώνεται κάποιους μήνες μετά.

Όλο αυτό το διάστημα ο Μανούσος έκανε κάποιες προπονήσεις με την ομάδα όταν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Αιολικό στη Θεσσαλονίκη ενώ το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με τον Αετό. Η ανακοίνωση του Αετού αναφέρει πως ο Μανούσος παράλληλα θα κάνει και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στις τάξεις του Αετού. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στον Αετό έχει αγωνιστεί και ο πατέρας Γιάννης Μανούσος ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ομάδα και ο Ταξιάρχης Μανούσος ξάδερφος του πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, της Λαμίας και άλλων πολλών ομάδων της Superleague.

Η ανακοίνωση:

Γ.Π.Σ Λουτρών “ΑΕΤΟΣ

Γιώργος Μανούσος!!!

Η Διοίκηση του Αετού Λουτρών με υπερηφάνεια ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου ο οποίος από σήμερα ανήκει στην οικογένεια μας.

Οι συστάσεις για τον Γιώργο είναι περιττές και είναι μεγάλη μας η τιμή να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Γιώργος όμως θα έχει και διπλό ρόλο στον Αετό μας,ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα και σαν προπονητής.
Η εμπειρία του,ο επαγγελματισμος του, ο χαρακτήρας του θα είναι τα θεμέλια για εμάς, ώστε να πάμε το Λεσβιακό ποδόσφαιρο,ακόμη πιο ψηλά.

Η έλευση του στην ομάδα μας γεννά προσδοκίες και μεγαλώνει την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ιστορία του Αετού, θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αετού Λουτρών και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε.

πηγή: athlitikometopo.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button