Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Συμμετοχή στο θέαμα

Πέμπτη και καθοριστική... στροφή σε προγνωστικά Europa League μεταξύ άλλων και υπάρχουν αρκετές επιλογές, κυρίως που έχουν να κάνουν με γκολ.

Πέμπτη και καθοριστική… στροφή σε προγνωστικά Europa League μεταξύ άλλων και υπάρχουν αρκετές επιλογές, κυρίως που έχουν να κάνουν με γκολ.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (19.45)

Στις τέσσερις αγωνιστικές μακριά από νίκη στην Μπουντεσλίγκα έμεινε η Φράιμπουργκ, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Ντάρμσταντ εντός έδρας. Καλύτερα σαφώς τα πράγματα στο Europa League, με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα την προηγούμενη αγωνιστική. Με εννιά βαθμούς ήδη στον όμιλο, ακόμη και η ισοπαλία σήμερα θα την στείλει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αφού επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-1 για το πρωτάθλημα, πλέον παίζει τα… ρέστα του στο Europa League, όπου έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Μόνο με νίκη θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες για πρώτη δυάδα στον όμιλο, ενώ αν χάσει θα παίξει για την τρίτη θέση απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, όντας το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, ενώ πάντα οι Γερμανικές ομάδες δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους. Επιλογή το Over 2.5 στο 1.75 από την Stoiximan.

ΑΕΚ – Μπράιτον (19.45)

Έστω και με το «φτωχό» 1-0 έκανε την δουλειά της η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε διπλό στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Στροφή στο Europa League πλέον για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, εκεί που προέρχεται από δύο σερί ήττες με αντίπαλο την Μαρσέιγ και η κατάσταση είναι πλέον οριακή όσον αφορά την πρώτη δυάδα του ομίλου. Όλα θα κριθούν στους δύο «τελικούς» με Μράιτον και εν συνεχεία με Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Μπράιτον κέρδισε μέσα στην έδρα της Νότιγχαμ με 3-2 στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει πως βρίσκει εκ νέου τον καλό της εαυτό. Με δύο σερί νίκες επί του Άγιαξ κάλυψε και το κακό ξεκίνημα στο Europa League, ενώ ανέβηκε και στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Σημαντικό για την ίδια να μείνει «όρθια» σήμερα μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και να «σφραγίσει» την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται την Μαρσέιγ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πάντα έχουν θέαμα τα ματς της ΑΕΚ, πόσο μάλλον της Μπράιτον. Επίσης ένα ματς που μπορεί να ξεφύγει σε σκορ και το Over 2.5 πληρώνει 1.65 στο Pamestoixima.

Μακάμπι Χάιφα – Ρεν (19.45)

Αρχίζει να αγωνίζεται σιγά σιγά και πάλι η Μακάμπι Χάιφα, που στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε της Χάποελ Πετάχ Τίκβα με 2-1. Στο Europa League όμως βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση από όλους από την στιγμή που έχει μόλις έναν πόντο σε τέσσερις αγωνιστικές. Αρκετά απαιτητικό το έργο της και σήμερα απέναντι στην Ρεν και ως γνωστόν θα αγωνιστεί σε ουδέυτερο έδαφος.

Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, η Ρεν επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το υπέρ της 3-1 κόντρα στην Ρεμς. Εκεί που τα πάει καλύτερα όμως είναι το Europa League, όπου έχει εννιά βαθμούς ήδη. Δύσκολα να χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως με νίκη σήμερα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το να βρίσκεται ακόμη και ως πρώτη στον όμιλο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντική η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και από την στιγμή που η Ρεν δείχνει να ανεβαίνει τελευταία έχει και το πάνω χέρι για το διπλό στο 1.75 από τη Fonbet.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button