ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «κανόνι» της Μυτιλήνης, ο ΠΑΣ Λαμία και ο Γρηγορίου! (pics+vids)

Τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Γιώργο Μανούσο στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Έλληνα επιθετικό.

Τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Γιώργο Μανούσο στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Έλληνα επιθετικό.

Χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία.

Μία μεταγραφή που αν τελικά ολοκληρωθεί με επιτυχία, μόνο τυχαία δεν θα είναι καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή. Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί στα πρώτα βήματα και των δύο στο ποδόσφαιρο. Ο ένας έκανε τις πρώτες προσπάθειές του στην προπονητική ενώ ο άλλος τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά όμως, το scout report του Γιώργου Μανούσου:

Ο γεννημένος στη Μυτιλήνη Γιώργος Μανούσος, είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,77μ. και η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Ατρόμητος.

Είναι δεξιοπόδαρος και η φυσική του θέση είναι ως δεξιός εξτρέμ. Μπορεί βέβαια να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ. Σε αρκετά παιχνίδια στα παρελθόν έχει παίξει και ως δεύτερος φορ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Μανούσος τα έκανε στις ακαδημίες του Αιολικού, ενώ από το 2005 έως το 2008 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Με τον Αιολικό έχουν καταγραφεί 3 συμμετοχές και 1 γκολ (ίσως να είναι περισσότερες όμως το transfermarkt.com αναφέρει μόνο αυτές τις 3). Στην ομάδα του Αιολικού, ο Μανούσος είχε προπονητή τον νυν κόουτς του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλη Γρηγορίου.

Μετά τον Αιολικό, ήρθε το επόμενο βήμα, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ. Στους Κρητικούς, έκατσε από το 2008 έως το 2011 για να καταγράψει 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Μετά το πέρασμά του από την Κρήτη, ο 33χρονος επιθετικός επέστρεψε στο νησί της Μυτιλήνης αλλά αυτή τη φορά, αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής. Φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής για πέντε χρόνια, έγινε αρχηγός της ομάδας, αγωνίστηκε και στη SuperLeague 1 με τους νησιώτες και κατέγραψε 169 αγώνες, 40 γκολ και 9 ασίστ.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από την Καλλονή, ο Πλατανιάς της SuperLeague 1 του πρόσφερε συμβόλαιο με τον Μανούσο να αγωνίζεται στην ομάδα των Χανίων για μία χρονιά μόλις. Παρόλο αυτά, κατάφερε να αγωνιστεί σε 30 αγώνες, έχοντας 3 ασίστ και 9 γκολ.

Τον Ιούλιο του 2017, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Ατρόμητο. Αν και αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε ομάδα εκτός της Μυτιλήνης και της Κρήτης, ο Μανούσος έγινε κομμάτι του Ατρομήτου και σε 97 αγώνες βρήκε δίχτυα 32 φορές ενώ μοίρασε άλλα 4 γκολ.

Πλέον είναι ελεύθερος από τον Ατρόμητο και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία…

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μανούσου στα ελληνικά γήπεδα: 

Διαβάστε επίσης

Back to top button