Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κατέβαλε 2,5 εκατ. ευρώ η Nova, απορούν στη λίγκα!

Την ώρα που η Nova έστελνε εξώδικο στη Super League λέγοντάς της να μην διαρρέει ότι υπάρχουν οφειλές, το συνδρομητικό κανάλι έβαζε 2,5 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του συνεταιρισμού!

Εύλογες απορίες δημιουργούνται στην Super League από τους ισχυρισμούς και τις ενέργειες της Nova.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το συνδρομητικό κανάλι απέστειλε εξώδικο στη λίγκα με το οποίο επαναλαμβάνει ότι δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές απέναντί τους και τους προειδοποιεί με νομικές ενέργειες “αν συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα”.

Σύμφωνα, όμως, με ασφαλείς πληροφορίες, η Nova κατέβαλε την Δευτέρα (10/7) στο λογαριασμό της Super League ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί σε δόση η οποία δεν είχε καταβληθεί στην ώρα της!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την εύλογη απορία στο συνεταιρισμό: Πώς είναι δυνατόν το συνδρομητικό κανάλι να ισχυρίζεται εδώ και μέρες ότι δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή και να στέλνει και εξώδικη διαμαρτυρία, και την ίδια στιγμή να καταβάλλεται εκπρόθεσμη δόση 2,5 εκατ. ευρώ; Άρα, υπήρχαν τελικά οφειλές ή όχι;

Πηγές πάντως, αναφέρουν, ότι από τα 6,5 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Super League, οι δόσεις συμβολαίου ήταν αυτά τα 2,5. Τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε ρήτρες που έχουν παρακρατηθεί από περσινούς αγώνες που δεν είχαν διεξαχθεί και τα οποία η Nova θεωρεί ότι έχουν παρακρατηθεί νόμιμα και δεν πρόκειται να αποτελέσουν πεδίο διαπραγμάτευσης.

Η συνέχεια στο σήριαλ θα δοθεί την Πέμπτη (13/7) στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button