Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ψάχνεται για παν ενδεχόμενο ο Σωτηρίου

Συγκεκριμένες είναι οι θέσεις στις οποίες θα αναζητήσει παίκτες ο ΟΦΗ.

Συγκεκριμένες είναι οι θέσεις στις οποίες θα αναζητήσει παίκτες ο ΟΦΗ. Γνωστές έχουν γίνει και στους διάφορους μάνατζερ που κατά καιρούς παίρνουν τηλέφωνο.

Η επιθυμία να υπάρξει ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη. Ο ΟΦΗ ψάχνεται και για εκεί. Το ερωτηματικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το τι γίνεται με τους υπάρχοντες. Μπόι Βάτερμαν και Δημήτρης Σωτηρίου φέτος δεν ενθουσίασαν. Ο πρώτος στα 37 με συμβόλαιο έως το 2022 και ο δεύτερος στα 33 με συμβόλαιο έως το 2023. Έναν χρόνο πριν, μάλιστα, υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς.

Στη θεωρία πιο εύκολο είναι να φύγει αυτός που μένει ελεύθερος πιο σύντομα. Στην πράξη όλα είναι σχετικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σωτηρίου για παν ενδεχόμενο έχει αρχίσει να ψάχνεται. Το βιογραφικό του έφτασε και στα γραφεία ορισμένων ανθρώπων άλλων ομάδων. Απολύτως λογικό από τη στιγμή που δεν είναι σίγουρος και περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Πάντως σε πρώτη φάση τα χρήματα που ακούστηκε ότι αναζητά, είναι αρκετά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button