Άλλα αθλήματα

Βασιλειάδης: «Σκεφτόμουν αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι»

Ο Κώστας Βασιλειάδης παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ομπραντόιρο και αποκάλυψε τις σκέψεις απόσυρσης που είχαν περάσει από το μυαλό του.

Ο «Βάσκος» ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην Ομπραντόιρο και, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα μέχρι το φινάλε της καριέρας του.

«Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την ευκαιρία που μου δίνει να βρίσκομαι εδώ ξανά. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα πριν από την αποχώρηση από την δράση. Δεν ξέρω πότε θα έρθει αυτή, πιθανότατα όταν το σώμα και το μυαλό μου πουν “αρκετά”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην τριετία που προηγήθηκε και στις σκέψεις του για αποχώρηση από τα παρκέ: «Πέρασα τρία δύσκολα χρόνια και σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να συνεχίσω ή θα σταματήσω την καριέρα μου σ’ αυτό το διάστημα. Πέρσι, όμως, είπα ότι πρέπει να τα δώσω όλα. Ήθελα να παίξω σε υψηλό επίπεδο, στην Liga Endesa, κι όταν μου έγινε πρόταση την δέχθηκα ύστερα από πέντε λεπτά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button