ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε επαφές με Ενσικουλού ο ΠΑΣ Λαμία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο ΠΑΣ Λαμία, κινείται για την απόκτηση του Κλάρκ Ενσικουλού...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο ΠΑΣ Λαμία, κινείται για την απόκτηση του Κλάρκ Ενσικουλού…

Σε επαφή με την πλευρά του Κλάρκ Ενσικουλού ήρθε τις προηγούμενες ημέρες ο ΠΑΣ Λαμία προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Οι κυανόλευκοι παράλληλα με το μέτωπο των ανανεώσεων «χτενίζουν» τη μεταγραφική αγορά προκειμένου να διαμορφώσουν από νωρίς το ρόστερ της νέας σεζόν.

Έτσι μετά τις ανανεώσεις των Μαρτίνεθ, Ταϊρόν, Τζανετόπουλου και Μπεχαράνο και την απόκτηση του Γκαραβέλη και του Ελευθεριάδη, οι κυανόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε…Περιστέρι μεριά!

Ο Γιώργος Μανούσος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Λαμία, με τους κυανόλευκους να μην μένουν μόνο σε αυτόν αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Lamiara.gr στο κάδρο βρίσκεται και ο Κλάρκ Ενσικουλού!

O 28χρονος Kονγκολέζος εξτρέμ, ολοκλήρωσε την θητεία του στον Ατρόμητο και τις προηγούμενες ημέρες βολιδοσκοπήθηκε από την Λαμία για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Οι συζητήσεις είχαν θετικό πρόσημο και οι δύο πλευρές πιθανότατα θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι το προσεχές διάστημα.

Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Λαμίας από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πλατανιά και μάλιστα έχει απασχολήσει σε περισσότερες από μία μεταγραφικές περιόδους την ομάδα μας, με τελευταία αυτή του περασμένου καλοκαιριού όταν και ο Ατρόμητος αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του αν και οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία (Ενσικουλού – ΠΑΣ Λαμία)

Η Λαμία δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή αφού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από το πρωτάθλημα της Κύπρου και πλέον μένει να δούμε αν οι κυανόλευκοι θα κινηθούν άμεσα για να κλείσουν ακόμη μία θέση στο ρόστερ τους.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Ενσικουλού δεν χρειάζονται αφού ο 29χρονος έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button