Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση – καταγγελία από τον ΑΟ Γλύφας / Αποχωρεί από το πρωτάθλημα;

Η διοίκηση του ΑΟ Γλύφας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει την διαιτησία του τελευταίου αγώνα της κόντρα στο Λιανοκλάδι.

Η διοίκηση του ΑΟ Γλύφας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει την διαιτησία του τελευταίου αγώνα της κόντρα στο Λιανοκλάδι.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση η Γλύφα σημειώνει πως σήμερα Τετάρτη 23/3 θα γίνει Γενική Συνέλευση στον σύλλογο με κεντρικό και μοναδικό θέμα την αποχώρηση της ομάδας από το τρέχον πρωτάθλημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ:

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ενός ποδοσφαιρικού εγκλήματος εις βάρος της ομάδας μας. Μέχρι σήμερα ακολουθούσαμε την ιεραρχική οδό απευθυνόμενοι στα αρμόδια όργανα (ΕΠΣΦ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ). Δυστυχώς όμως δεν ακούστηκαν αυτά τα απλά πράγματα που ζητούσαμε. Το δεδομένο και αυτονόητο για μια διαιτησία 50 50. Τις προηγούμενες φορές οι διαιτητές που στέλνατε στη Γλύφα ήταν  νέοι άπειροι και κακοί. Στο τελευταίο μας όμως παιχνίδι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 έπαιξε ένας διαιτητής τον οποίο οι αρμόδιοι τον θεωρούν πάρα πολύ καλό και εξελίξιμο. Τον Κο Κολορίζο Νόντα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής όμως ήταν απαράδεκτα κακός για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ. Τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και απέτυχε στην εφαρμογή των κανονισμών (πέναλτι – αποβολή) καθώς και στον πειθαρχικό έλεγχο (προσωπικές ύβρεις εναντίον της ομάδας μας από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές). Αξίζει να σημειωθεί ο ίδιος διαιτητής το ίδιο συγκεκριμένο σωματείο το ευνόησε και πάλι στο παιχνίδι με τον Εθνικό Κομποτάδων με πέναλτι και αποβολή αυτή τη φορά υπέρ του Λιανοκλαδίου γυρίζοντας το παιχνίδι. Κύριοι ήρθατε στα ποδοσφαιρικά γίγνεσθαι του τόπου μας με στόχο την εξυγίανση. Δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια και ίσως χειρότερη. Οσο και αν έχετε την θέληση για να κάνετε κάτι καλό απουσιάζουν τα κατάλληλα υλικά.

Ο Α.Ο. Γλύφας την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 θα κάνει Γενική Συνέλευση με ένα και μοναδικό θέμα. Την αποχώρηση του από το τρέχον πρωτάθλημα. Και σε βάθος χρόνου να ακολουθήσει τον δρόμο από την πόρτα που έχετε ανοίξει εσείς στο Νέο Μοναστήρι, αλλάζοντας Ένωση. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε στο ανατολικότερο σημείο του Νομού και τα έξοδα μας είναι διπλάσια των υπόλοιπων σωματείων, έξοδα που ποτέ δεν λυπηθήκαμε προκειμένου να παίζουμε στα γήπεδα του τόπου μας που τόσο αγαπάμε αρκεί να μας αγαπά και αυτός. Δεν σέβεστε την προσπάθεια λίγων ανθρώπων που βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και πληρώνουν την συντήρηση του σωματείου για να παραμείνει ενεργό. Δεν μπορεί ο Κος Κολορίζος και ο κάθε ένας από αυτούς να παίζει με την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας που τιμούν την φανέλα της. Η διαιτησία πλέον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει επάγγελμα (μεροκακαματάκι) και εμείς δεν θα γίνουμε εργοδότες τους.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΓΛΥΦΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button