ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει τον Αντέτζο η Ρετζίνα!

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρετζίνα, για την απόκτηση του Ντάνιελ Αντέτζο...

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρετζίνα, για την απόκτηση του Ντάνιελ Αντέτζο…

Είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια, αν δεν είναι ο MVP έως τώρα της ομάδας στη SuperLeague 1. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός άσσος, ολοκλήρωσε φέτος ένα ακόμη εξαιρετικό πρωτάθλημα, το οποίο αν και δεν ξεκίνησε καλά… ευτυχώς τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Τις φετινές αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις του Αντέτζο στη Λαμία τσεκάρουν συνεχώς οι Ιταλοί, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παρελθόν στη χώρα. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Ρετζίνα, ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί ο Ντάνιελ στο παρελθόν.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική ιστοσελίδα sport.strill.it, ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Λαμία στις 30 Ιουνίου, θα ήταν μία καλή επιλογή για την ομάδα της Ρετζίνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Το συμβόλαιο του Daniel Adejo με τον ΠΑΣ Λαμία πρόκειται να λήξει, με τον Νιγηριανό αμυντικό να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα από το οποίο, λοιπόν, έφτασε ο Σταυρόπουλος. Ο Adejo, γεννημένος το 1989, λήγει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου. Αν και είναι Νιγηριανός, έχει διπλό διαβατήριο (είναι παντρεμένος με Ιταλίδα) και ως εκ τούτου δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μετακινηθεί από ένα ξένο πρωτάθλημα στη Serie B, χωρίς να είναι πολίτης εκτός ΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Adejo είναι παίκτης «σημαία» για τον σύλλογο που έχει παίξει οκτώ συνεχόμενες σεζόν μεταξύ των ακαδημιών και της πρώτης ομάδας στο Ρέτζιο. Θα μπορούσε επομένως να είναι μέρος της ομάδας, χωρίς να πιάνει θέση ξένου, ενώ μπορεί να θεωρηθεί και γηγενής…

Επιπλέον, ως ποδοσφαιριστής που έχει παραμείνει στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια, με την επιστροφή του θα επωφεληθεί από τις φορολογικές συνέπειες του διατάγματος για την ανάπτυξη.

Οι προτάσεις για τον Αντέτζο σίγουρα δεν θα είναι λίγες, αλλά πολύ πιθανόν αργά ή γρήγορα να επιστρέψει στην ομάδα που είναι το «σπίτι» του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button