Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας: «Κλειδώνει» η 23η Μαΐου για Άρη Αγ. Κωνσταντίνου – Μαλεσίνα
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι διαδικασίες για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, όπου θα αναμετρηθούν ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου και η Α.Ε. Μαλεσίνας 2008.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι διαδικασίες για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, όπου θα αναμετρηθούν ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου και η Α.Ε. Μαλεσίνας 2008.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής εκπομπής «Διπλό Μαρκάρισμα» στον LamiaPolis 87,7, έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» ως ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού η 23η Μαΐου, με την αναμέτρηση να προγραμματίζεται στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος και ώρα έναρξης στις 19:00.
Παρότι οι πληροφορίες συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν τόσο την ημερομηνία όσο και την έδρα του μεγάλου αγώνα.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο τραπέζι των συζητήσεων είχε πέσει και εναλλακτική πρόταση για διεξαγωγή του τελικού στις 16 Μαΐου. Σε αυτό το σενάριο, η αναμέτρηση της 25ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας ανάμεσα στη Μαλεσίνα και τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης θα μεταφερόταν μία εβδομάδα αργότερα.
Η συγκεκριμένη σκέψη, αν και φέρεται να είχε τη σύμφωνη γνώμη και των δύο φιναλίστ, δεν προχώρησε τελικά, με όλα να δείχνουν πως η ημερομηνία της 23ης Μαΐου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Παράλληλα, είχε εξεταστεί και η πρόταση που είχε καταθέσει ο ταμίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, κ. Νικολάου, για διεξαγωγή του τελικού στην Αταλάντη, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από την περιοχή της Λοκρίδας.
Η πρόταση αυτή δεν φαίνεται να συγκέντρωσε την απαραίτητη αποδοχή, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις η Αταλάντη να φιλοξενήσει μελλοντικά τον αγώνα του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις επίσημες αποφάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας, καθώς ο τελικός ανάμεσα σε Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και Α.Ε. Μαλεσίνας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα της φετινής σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο.











