ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «δήμιος» του Αστέρα Τρίπολης… φοράει τα «κυανόλευκα»!

Όπου βρίσκει τον Αστέρα Τρίπολης ο Ροτζέριο Τουράμ... τον «χτυπάει»! Λέτε να το κάνει και στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία;

Όπου βρίσκει τον Αστέρα Τρίπολης ο Ροτζέριο Τουράμ… τον «χτυπάει»! Λέτε να το κάνει και στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία;

Ο 28χρονος φορ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια που αντιμετώπισε τους Αρκάδες και έχει σημειώσει 5 γκολ σε μόλις 216′ εναντίον τους!

Λένε πως η «τροφή» του επιθετικού είναι το γκολ και δεν έχουν άδικο. Μάλιστα κατά καιρούς ορισμένοι παίκτες «χτίζουν» παράδοση κόντρα σε συγκεκριμένους αντιπάλους τους. Οπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος πλέον φορά τη φανέλα της Λαμίας. Στα μέρη μας όμως ήρθε το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό της Κέρκυρας, με την οποία αγωνίστηκε τρεις σεζόν, δύο στην SL και μία στην FL.

Σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισε 3 φορές τον Αστέρα Τρίπολης, τον αυριανό δηλαδή αντίπαλο της νέας του ομάδας και με τους Αρκάδες φαίνεται πως… σεληνιάζεται. Οχι μόνο βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια αλλά συνολικά σημείωσε 5 τέρματα, χωρίς μάλιστα να μετρά και το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής!

Στις 22 Οκτωβρίου του 2016 τους φιλοξένησε στο νησί των Φαιάκων και οι νησιώτες κέρδισαν με 2-0, χάρις σε δικά του γκολ. Στο 16′ άνοιξε το σκορ και στο 28′ «κλείδωσε» τη νίκη τους. Τον Μάρτιο του 2017 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και οδήγησε την Κέρκυρα εκ νέου στη νίκη με 2-1. Στο 70′ ήταν εκείνος που «απάντησε» στο γκολ-φάουλ του Μάσα και στο  83′ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την περίοδο 2017/18 έπαιξε μόνο σε μία από τις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων και αυτό ως αλλαγή. Ομως η παράδοση… παράδοση.  Στις 22 Απριλίου η Κέρκυρα φιλοξένησε τον Αστέρα και στο 54′ με το σκορ 2-0 κατά της, ο 28χρονος φορ αντικατέστησε τον Γεωργίου. Στο 68′ οι τότε φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη τους σημειώνοντας και τρίτο τέρμα, αλλά στο 84′ ο Τουράμ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-1. Τότε πήρε το «ριμπάουντ» όταν ο Αθανασιάδης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ίδιος (καταλογίστηκε σε μαρκάρισμά του από τον Σελίν) και σκόραρε με σουτ.

Ετσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός σε 216 αγωνιστικά λεπτά εναντίον του Αστέρα (2 φουλ αγώνες τη σεζόν 2016/17 και 34′ την επόμενη) έχει σημειώσει 5 γκολ και αν κάνετε τις σχετικές διαιρέσεις, βρίσκει δίχτυα κάθε 43,2′!

πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button