Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γράφουν ξανά για Γκασπάρ και Μπενζιά!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Μολονότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά είχε «σβήσει» από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, εντέλει νεότερες πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο για αναθέρμανση.

Η πλευρά των Πειραιωτών είχε διαψεύσει στις αρχές Αυγούστου τις διαπραγματεύσεις με τον Αλγερινό μέσο ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Λιλ. Ενδεικτικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στις προπονήσεις της βασικής ομάδας, παρά προπονείται με το δεύτερο γκρουπ έχοντας συμβόλαιο ως το 2021.

Φυσικά, η διαφαινόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας θα φέρουν σημαντική μεταγραφική ενίσχυση και ο Μπενζιά, σύμφωνα με τους Γάλλους, ενδέχεται να αποτελέσει μία από τις κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς.

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού παραμένει το όνομα του Μπρούνο Γκασπάρ.

Προ ημερών, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να απέρριψε αρχική προσέγγιση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο Πορτογάλο αμυντικό, νέο δημοσίευμα της Ο’ Jogo, πάντως, διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού στα «λιοντάρια της Λισαβόνας», ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ως λόγος τριβής αναφέρεται η τεταμένη σχέση των δύο ομάδων λόγω της μετακόμισης του Ντανιέλ Ποντένσε στους «ερυθρόλευκους», με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας να είναι καθόλα αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Ο Γκασπάρ αγοράστηκε από τους Πορτογάλους έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button