Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για το «μπαμ» με Πέδρο Κόντε ο Ατρόμητος!

Έναν ποδοσφαιριστή που στο πρόσφαρο παρελθόν έχει «ματώσει» τα δίχτυα στην Ελλάδα, θέλει να φέρει ο Άνχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο.

Έναν ποδοσφαιριστή που στο πρόσφαρο παρελθόν έχει «ματώσει» τα δίχτυα στην Ελλάδα, θέλει να φέρει ο Άνχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Κόντε είναι ο… εκλεκτός του Άνχελ Λόπεθ, για να είναι ο επόμενος βασικός επιθετικός της ομάδας του Ατρόμητου!

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Ευθύμης Κουλούρης (35 ματς/25 γκολ),ο Ατρόμητος «ταλαιπωρείται» για να βρει έναν επιθετικό της προκοπής.

Από τον Βέλλιο πέρυσι μέχρι του 4 διαφορετικούς που χρησιμοποίησε φέτος. Από την ώρα που ο Άνχελ Λόπεθ έδωσε τα χέρια με τον Ατρόμητο το πρώτο πράγμα που συζήτησε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο ήταν η φανέλα με το Νο9.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο «εκλεκτός» έχει εντοπιστεί. Και μάλιστα με εν Ελλάδι παρελθόν. Πέδρο Κόντε!

Ο κύριος που εμφανίστηκε στα μέρη μας με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε παπάδες (61 ματς/34 γκολ) και πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δη στην FC Baniyas με 9 κατοστάρικα transferfee. Πλέον, στα 32 του, και έχοντας φάει μία διετία στον Κόλπο, έχοντας «γεμίσει» τις βαλίτσες του χρήμα σήμανε η ώρα της επιστροφής στην Ευρώπη (και) για οικογενειακούς λόγους.

Μάλιστα, βάσει της ίδια πηγής, οι δύο πλευρές όχι μόνο είναι σε ανοιχτή ακρόαση, αλλά ο Ατρόμητος φέρεται να ΄χει καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια στον Πέδρο Κόντε με 200 χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός που ΄ναι πλέον ελεύθερος προέρχεται από ένα εξάμηνο με 13 ματς/5 γκολ στην Al-Dhafra. O Aτρόμητος μέσω του Αγγελόπουλου έχει διαμηνύσει στο περιβάλλον του παίκτη πως μέχρι τέλος Ιουνίου αναμένει την οριστική απάντησή τους, αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button