Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Πήγε για το θαύμα ο Diaz αλλά δεν τα κατάφερε! (vid)

Ο Leon Edwards λίγο έλειψε να πέσει θύμα του ψυχωμένου Nate Diaz σε ένα ματς που κυριαρχούσε στο…ρελαντί αλλά κόντεψε να χάσει στο τέλος.

Ο Leon Edwards λίγο έλειψε να πέσει θύμα του ψυχωμένου Nate Diaz σε ένα ματς που κυριαρχούσε στο…ρελαντί αλλά κόντεψε να χάσει στο τέλος. Ο Edwards ήταν τέλειος για πέντε γύρους, έκανε ότι ήθελε στο ματς με τον Diaz, και έμοιαζε μία ταχύτητα πάνω από τον αντίπαλο του.

Ωστόσο ο Diaz που έχει έναν μοναδικό τρόπο να επανέρχεται εκεί που όλοι νομίζουν πως έχει…τελειώσει, με ένα φοβερό αριστερό ζάλισε τον Edwards. Το ένα λεπτό που απέμενε για να τελειώσει το ματς, δεν έφτασε στον Diaz για να κάνει την ανατροπή. Το ματς πήγε υπέρ του Edwards μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Jun 12, 2021; Glendale, Arizona, USA; Leon Edwards moves in for a hit as Nate Diaz defends during UFC 263 at Gila River Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports ORG XMIT: IMAGN-452019 ORIG FILE ID: 20210612_gav_su5_197.jpg

Ο Diaz να τονίσουμε πως από τον τρίτο γύρο είχε δύο βαθιά σκισίματα στο κεφάλι και στο μάτι. Το ένστικτό επιβίωσης που τον διακατέχει καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, τον κράτησε…ζωντανό μέχρι τέλους. Μπορεί να μην πήρε την νίκη αλλά κέρδισε ξανά τον σεβασμό του κοινού.

Ο Edwards δεν έχει ηττηθεί τα τελευταία έξι χρόνια με δέκα σερί νίκες! O Dana White ενημέρωσε το κοινό πως ο Edwards θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Kamaru-Covington.

O Diaz είχε αποχή 19 μηνών που φάνηκε στο ματς ωστόσο απέδειξε ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στην welterweight κατηγορία.

 

πηγή: Fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button