Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε σε ομάδα της SuperLeague 1 ο Σαράνοφ!

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα έχει προταθεί σε ομάδα της SuperLeague 1.

 

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα έχει προταθεί σε ομάδα της SuperLeague 1.

Ο Γκαραβέλης την… έκανε για Λαμία και ο Ιωνικός ψάχνει εκ νέου τερματοφύλακα. Τουλάχιστον έναν, αφού και ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει συμφωνήσει για ανανέωσει. Ο βασικός είναι αυτός που «καίει» σε πρώτη φάση τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται, όλες με… αστερίσκο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, έχει προταθεί ο γνώριμος Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας που έχει περάσει από τη Λαμία (ειρήσθω εν παρόδω έχει προταθεί και στην ομάδα της Φθιώτιδας), είναι μια αξιόπιστη επιλογή, αλλά προβληματίζουν οι ελάχιστες συμμετοχές του τα τελευταία δύο χρόνια.

Στη λίστα βρίσκεται και ο Γιώργος Στρέζος. Γνώριμος του Δημήτρη Σπανού με θητεία σε Παναιγιάλειο, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, αλλά και αυτός τον τελευταίο χρόνο δεν είχε συμμετοχές (Βίλεμ).

Στη λίστα και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα είχε «γεμάτη» χρονιά, βασικός στα Γιάννινα, μέχρι την έλευση του Λοντίγκιν, αλλά οι Νικαιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους. Ο 27χρονος πορτιέρε βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας της Ουγγαρίας.

Στους Νικαιώτες έχει προταθεί και ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς που αποχώρησε από την ΑΕΛ, ενώ έχει υπερασπίστει και την εστία του Λεβαδειακού.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button