Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι έπιασα και τι έχασα;

Πάμε να δούμε τι πιάσαμε και τι χάσαμε από την 21η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας...

Πάμε να δούμε τι πιάσαμε και τι χάσαμε από την 21η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας…

Έξι παιχνίδια σήμερα στο πρόγραμμα της Α΄Φθιώτιδας και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι πιάσαμε και τι χάσαμε!

Λοιπόν έχουμε και λέμε… λέμε και έχουμε:

1/ΓΗΠ. ΦΡΑΝΤΖΗ : ΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΣΤΥΛΙΣ–> Δυνατό παιχνίδι περιμένω εδώ με γκολ και ίσως έκπληξη… Οπότε θα πάω με το 1Χ και Goal-Goal. ✅✅ (1-1)

2/ ΓΗΠ . ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ : ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> To λοκρικό ντέρμπι της αγωνιστικής και ένα από τα πιο δυνατά ντέρμπι της κατηγορίας. Δύσκολο για πρόβλεψη, αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, η ισοπαλία δεν τους κάνει. Οπότε θα πάω με το 1Χ. ✅ (1-0)

3/ΓΗΠ. ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ–> Από την άλλη τώρα εδώ έχουμε το λαμιώτικο ντέρμπι. Βλέπω γκολ και από τους δύο και νίκη γηπεδούχων. Οπότε άσσος και Goal-Goal. ✅✅ (3-1)

4 / ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ : ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Γειτονικό ντέρμπι για Λιανοκλάδι και Σταυρό στο γήπεδο των Καλυβίων. Εδώ βλέπω νίκη φιλοξενούμενων. Οπότε επιλέγω το διπλό. ✅ (0-4)

5/ ΓΗΠ . ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Ωραία αναμέτρηση η συγκεκριμένη, αναμένω επίσης και εδώ αρκετά γκολ και γκολ και από τις δύο ομάδες. Θα επιλέξω την ισοπαλία και το Goal-Goal. ❌✅ (4-1)

6 /ΓΗΠ . ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Δυνατή ομάδα το Καλαπόδι, πιο ποιοτική όμως η ομάδα του Οπούντιου. Εύκολα-δύσκολα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Οπότε θα πάω με τον άσσο. ✅ (5-0)

Διαβάστε επίσης

Back to top button