Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Βάζει στην κουβέντα και τον Γκόμπελιτς ο Ερυθρός Αστέρας!

Μετά τον Κανγκά, μπαίνει στην κουβέντα ως πιθανό αντάλλαγμα για τον Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ και ο δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά τον Κανγκά, μπαίνει στην κουβέντα ως πιθανό αντάλλαγμα για τον Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ και ο δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα.

Στον Ερυθρό Αστέρα ψάχνουν τρόπο να προχωρήσουν την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ, καθώς γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως η πλευρά της Ένωσης δεν συζητά το να τον αφήσει απλά ελεύθερο, με μόνο κέρδος τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Πριν μερικές μέρες στο SDNA αποκαλύψαμε πως στην ΑΕΚ προτάθηκε η περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού χαφ Ντελόρ Κανγκά. Ωστόσο από πλευράς «κιτρινόμαυρων» δεν υπήρξε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση.

Μια δεύτερη περίπτωση που σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι, έχουν αποφασίσει να προτείνουν στην ΑΕΚ οι του Ερυθρού Αστέρα, αφορά παίκτη που αγωνίζεται σε θέση που απασχολεί τον σχεδιασμό της Ένωσης. Μιλάμε για τον 28χρονο δεξιό μπακ Μάρκο Γκόμπελιτς. Ο Γκόμπελιτς είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017, με το που ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 29 κι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γκόμπελιτς έκλεισε την σεζόν με 40 συμμετοχές σε Σερβία και Ευρώπη. Όλες του οι σεζόν από το 2017 που αποκτήθηκε από την Νάπρεντακ μέχρι σήμερα ήταν γεμάτες. Είχε 36 την πρώτη του σεζόν, 32 την δεύτερη και 36 την τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση για τον Γκόμπελιτς έχει γίνει ήδη ανεπίσημα στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ την εξετάζει σοβαρά. Ξέρει πολύ καλά τον ύψους 1,85, δυναμικό συμπατριώτη του μπακ άλλωστε.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button