ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιβεβαίωσε πως «έκλεισε» σε ομάδα της SuperLeague 1 ο Μανούσος!

Ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει εμπλακεί και ο ΠΑΣ Λαμία, μάλλον οδεύει προς το τέλος του...

Ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει εμπλακεί και ο ΠΑΣ Λαμία, μάλλον οδεύει προς το τέλος του…

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που όχι απλά ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Λαμία, άλλά η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταθέσει σύμφωνα με δημοσιεύματα την καλύτερη προσφορά, επιβεβαίωσε πως συμφώνησε με ομάδα της SuperLeague 1.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, ο ΠΑΣ Λαμία είναι η ομάδα που έχει καταθέσει έως τώρα τη μεγαλύτερη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν, ο Μανούσος θα φορέσει τα «κυανόλευκα».

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του balla.com.cy:

Στην Ελλάδα γράφουν ότι ο Γιώργος Μανούσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο είναι μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες.

Η ιστοσελίδα μας balla.com.cy πάει ένα βήμα παρακάτω και σας μεταφέρει ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός το όνομα του οποίου έπαιξε και αυτό το καλοκαίρι για την Κύπρο, συμφώνησε με ομάδα στην Ελλάδα.

Δεν το λέμε εμείς αλλά μας το μετέφερε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του (μιλήσαμε για το ενδιαφέρον από Κύπρο), χωρίς να θέλει για την ώρα να αποκαλύψει ποια είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό σημαίνει ότι μέσω του balla μπαίνει ένα τέλος στα όνειρα κάποιων ομάδων (πέραν από αυτήν που συμφώνησε) για να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button