Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νεϊμαρ: “Λυπάμαι για τη συμπεριφορά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα”

Ο Νεϊμαρ ήταν πολύ καλός στην πρώτη του εμφάνιση του στο Stand De France στη νίκης της Παρί απέναντι στην Τουλούζ με 6-2. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου, ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Δεν έχω να πω τίποτα για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Πρέπει όμως να πω ότι λυπάμαι για τη συμπεριφορά τους. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί, ευτυχισμένα χρόνια. Είμαι χαρούμενος με ό,τι συνάντησα εκεί, όχι όμως με αυτούς… Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν έχουν θέση εκεί. Δεν θα έπρεπε να διοικούν αυτοί την Μπαρτσελόνα και όλοι το ξέρουν. Ο σύλλογος αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος”

Ο Νεϊμάρ δεν σταμάτησε εκεί και συμπλήρωσε τα εξής:

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα. Είμαι σε άλλη ομάδα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί, αλλά βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες θλιμμένους. Αυτό με στεναχωρεί γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην Μπαρτσελόνα και θα γίνει μία ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τους αντιπάλους της»

Τέλος ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στις διαφορές Μπαρτσελόνα Παρί Σ.Ζ:

 «Η ομάδα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Για να γίνουμε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πρέπει να παίζουμε γρήγορα, πρέπει να παίζουμε καλά, πρέπει να σκοράρουμε και να τα κάνουμε όλα αυτά για να αξίζουμε τον τίτλο. Έχω φορέσει αυτή την εμφάνιση μόλις σε δύο παιχνίδια, τίποτα δεν είναι τέλειο ακόμα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button