Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο καλοκαιρινό τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου ο Βαγγέλης Μόρας!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Μόρας, θα δώσει το παρών στο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Μόρας, θα δώσει το παρών στο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου.

Μία σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, θα βρεθεί την πρώτη ημέρα του τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Βερόνα, ο οποίος θα βρεθεί στο τουρνουά που έχει οριστεί για το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

Μία μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τεράστιες παρατάσεις σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο θα είναι στη παρέα μας το Σάββατο 26 Ιουνίου στη πρώτη μέρα του μεγάλου καλοκαιρινού τουρνουά μας……

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ

Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αμπελόκηπους Λάρισας για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕ Λάρισα αγωνιζόμενος στη Β΄ Εθνική το 1999, ενώ το 2001 μετεγγράφηκε στην Προοδευτική, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική.

Το 2003 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς που τον είχε αποκαλέσει τότε νέο Μανωλά. Το 2007, μετά από εισήγηση του Λορένσο Σέρα Φερέρ, αποδεσμεύθηκε και ως ελεύθερος συνέχισε την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Μπολόνια, όπου παρέμεινε επί μία τετραετία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 υπέγραψε για έναν χρόνο στη Σουόνσι, όμως μετά από τη μικρή συμμετοχή που είχε στον σύλλογο της Ουαλίας, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία όπου υπέγραψε, τον Ιανουάριο του 2012, συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την Τσεζένα.[1] Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Ελλάς Βερόνα,[2] όπου παρέμεινε επί μία τετραετία, συμπληρώνοντας 131 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με την Μπάρι,[3] αποχώρησε όμως έναν χρόνο αργότερα και επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από δέκα χρόνια καριέρας στο εξωτερικό, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.[4]

Τον Δεκέμβριο του 2017 επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας του , την ΑΕΛ , όπου αγωνίσθηκε μέχρι τον Ιούλιο του 2020 .

Τον Αύγουστο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Απόλλωνα Λάρισας .

Διαβάστε επίσης

Back to top button