Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στο κόλπο για Σποράρ ο ΠΑΟΚ»

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντράζ Σπόραρ, κάνοντας λόγο για τελικές συζητήσεις περί δανεισμού του.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντράζ Σπόραρ, κάνοντας λόγο για τελικές συζητήσεις περί δανεισμού του.

Το καλοκαίρι του 2019 ο ΠΑΟΚ είχε βρει τον Αντράζ Σπόραρ στο δρόμο του. Τότε ήταν ο βασικός επιθετικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 6.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο του 2020.

Το καλό ξεκίνημα του στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Μπράγκα με την οποία σημείωσε 3 τέρματα ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Σημερινά (14/6) δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγο πως ο Σλοβένος επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ασπρόμαυρων, μάλιστα οι Πορτογάλοι θεωρούν πολύ πιθανό το deal, αρχικά ως δανεικός με ρήτρα αγοράς του.

Η καριέρα του

Με τη φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας ο 27χρονος Αντράζ Σπόραρ έκανε τρεις εκπληκτικές χρονιές με την Σλόβαν, σημειώνοντας συνολικά 60 γκολ σε 78 παιχνίδια, ενώ μοίρασε και 17 ασίστ.

Η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2018-2019 όταν πέτυχε 34 γκολ σε 36 αναμετρήσεις με τη φανέλα της ομάδας από τη Σλοβακία.

Τη φετινή σεζόν στην Πορτογαλία σκόραρε 7 φορές σε 41 αναμετρήσεις, ενώ είναι διεθνής με 30 συμμετοχές και 4 τέρματα με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Ο παίκτης ήδη πέταξε για τις Κάτω Χώρες για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button