Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τότε επσιτρέφει ο Τσιγκρίνσκι!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Ουκρανός στόπερ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφερε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ένωσης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά ο Τσιγκρίνσκι μίλησε:

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την επάνοδο του στα γήπεδα:«Τα πράγματα πάνε καλά. Η αποθεραπεία μου εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω πως σε δέκα ημέρες, μάξιμουμ δύο εβδομάδες, θα είμαι στο 100% για να αγωνιστώ ξανά. Αρα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρώ πως θα είμαι εντάξει».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική του Europa League: «Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι με ισχυρό κίνητρο. Φάνηκε πως όλοι στην ομάδα συνειδητοποίησαν τη σημασία που είχε αυτός ο αγώνας και την μάχη που έπρεπε να δοθεί για το αποτέλεσμα. Μερικές φορές χρειάζονται θυσίες και καταλαβαίνουμε ότι για να έχουμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση, ίσως χρειαστεί να θυσιαστούν τα επιθετικά χαρίσματα ορισμένων ποδοσφαιριστών.  Ολα αυτά μας έδωσαν την ευκαιρία πάρουμε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, που σίγουρα θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον υποχρέωσε να χάσει πολύ σημαντικά ματς: «Φυσικά και νοιώθω περίεργα, ειδικά στα μεγάλα ματς όπως ήταν τα δύο με τη Μίλαν. Ολη τη χρονιά παλεύαμε για να μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε τέτοιους αγώνες, με την ΤΣΣΚΑ με τη Μπριζ. Η προσπάθειά μας είχε στόχο τους ομίλους του Europa League και ασφαλώς τώρα που τα καταφέραμε, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να είμαι παρών. Δεν θα έλεγα ότι είμαι στενοχωρημένος, αφού το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω την ομάδα να κερδίζει κι αφού τα καταφέρνει, όλα δείχνουν ότι το ευρωπαϊκό μας ταξίδι θα διαρκέσει περισσότερο. Αρα θα έχω κι εγώ τη δυνατότητα να παίξω». 

Για τη Μίλαν: «Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση. Ανιμετωπίζει προβλήματα στο πρωτάθλημα, ο προπονητής της αμφισβητείται και γενικά το κλίμα δεν είναι καλό. Ξέρετε, όταν υπάρχουν τέτοια θέματα είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις τον διακόπτη και να μπορέσεις να παίξεις καλύτερα στην Ευρώπη. Προσπάθησαν στους αγώνες με την ΑΕΚ να προστετεύσουν και κάποιους παίκτες για το πρωτάθλημα, όμως δεν τους βγήκε κι έτσι στην πορεία των αναμετρήσεων χρησιμοποιήθηκαν όλοι. Αλλωστε αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, αφού και η ΑΕΚ έχει πολύ σημαντικούς και δύσκολους αγώνες στη Super League. Για παράδειγμα αυτός της Κυριακής εναντίον του ΠΑΟΚ. Σίγουρα δεν είναι η Μίλαν της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά οι μεγάλες ομάδες παραμένουν μεγάλες. Εύχομαι να βρει το δρόμο της και χαίρομαι που δεν έγινε αυτό στους μεταξύ μας αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button