Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΕΟΚ: Οριστική διακοπή σε Α2 Γυναικών, Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επισήμως πως τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών, Β' και Γ' Εθνικής Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και λογίζονται ως μη γενόμενα για τη σεζόν 2020-21.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επισήμως πως τα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών, Β’ και Γ’ Εθνικής Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και λογίζονται ως μη γενόμενα για τη σεζόν 2020-21.

Η αγωνιστική σεζόν 2020-21 τερματίστηκε οριστικά, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε πως τα πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα Πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα στην Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα σωματεία που δεν συμμετείχαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθότι τα εν λόγω πρωταθλήματα διεξήχθησαν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button