ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μανούσος: «Να βοηθήσω τη Λαμία να κάνει το βήμα παραπάνω»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιώργος Μανούσος. Δείτε τι είπε για τον κόσμο των «κυανόλευκων».

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιώργος Μανούσος. Δείτε τι είπε για τον κόσμο των «κυανόλευκων».

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία για τα επόμενα δύο χρόνια αποτελεί από σήμερα ο Γιώργος Μανούσος. Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια και αμέσως μετά την υπογραφή του, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Φθιωτών.

Αυτό που υπογράμμισε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ότι θέλει να βοηθήσει τη Λαμία να κάνει το βήμα παραπάνω, ενώ τόνισε πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να δικαιώσει και τους ανθρώπους που τον επέλεξαν αλλά και τον κόσμος της πόλης που μόλις έμαθε ότι θα υπογράψει στη Λαμία τον «γέμισαν] με θετικά μηνύματα.

Πιο αναλυτικά:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Λαμίας. Από την πρώτη στιγμή έτσι όπως με προσέγγισαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής κ. Γρηγορίου, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν και από τα καλύτερα που έχω ακούσει από τον κόσμο, πήρα αμέσως την απόφαση να έρθω στην Λαμία.

Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πάμε την ομάδα ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο ψηλά και σίγουρα θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μας για το βήμα παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θα δώσω σε κάθε παιχνίδι το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με επέλεξαν, αλλά και όλους τους ανθρώπους της πόλης που από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα έρθω στη Λαμία έλαβα πολύ θετικά μηνύματα.

Ευελπιστώ ο κόσμος να είναι κοντά μας στο γήπεδο για να μας δίνει ώθηση και δύναμη, γιατί έχουμε μπροστά μας μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και εύχομαι μαζί τους να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button