Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χωρίς Ντεμπελέ στο Clasico η Μπάρτσα

Πλήγμα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε…

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την Μπαρτσελόνα να έχει εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για την επάνοδό του στα γήπεδα, που δεν περιλαμβάνει παρουσία του στο clasico με την Ρεάλ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς σε αναμέτρηση κόντρα στην Χετάφε υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό οπίσθι μηριαίο και τέθηκε νοκ άουτ για περίπου 3.5 μήνες.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να βιαστούν και η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή θα ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Sport. Μάλιστα, είναι αδύνατο να δώσει το παρών στο clasico απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 23 Δεκεμβρίου, άποψη η οποία ακουγόταν ολοένα και εντονότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε, η επένδυση που έχει γίνει για τον Ντεμπελέ είναι τεράστια και τα 105 εκατομμύρια που αντλήθηκαν από τα ταμεία της ομάδας τον καθιστούν την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, συνεπώς τυχόν ρίσκο που θα ελλοχεύει τον κίνδυνο υποτροπής θα αποφευχθεί.

Η επάνοδος του Ντεμπελέ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αγώνων αναμένεται για τις αρχές Ιανουαρίου με την Μπαρτσελόνα να ελπίζει στην πλήρη ετοιμότητά του στα τέλη Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button