Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στις 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΚ

Οι εκλογές της ΕΟΚ έχουν περάσει από... μύρια κύματα και έχουν εξελιχθεί σε γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες. Μετά την αναβολή που πήρε η διαδικασία τις προηγούμενες εβδομάδες, το ΔΣ της ΕΟΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πριν από λίγο αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ ότι οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας προγραμματίστηκαν για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι εκλογές της ΕΟΚ έχουν περάσει από… μύρια κύματα και έχουν εξελιχθεί σε γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες. Μετά την αναβολή που πήρε η διαδικασία τις προηγούμενες εβδομάδες, το ΔΣ της ΕΟΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε εκλογές.

Στο ΔΣ που έλαβε χώρα την Τρίτη (15/06) αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι εκλογές στην ομοσπονδία στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021.

Το μέρος που θα διεξαχθούν οι εκλογές δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα και θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα πού θα γίνουν οι εκλογές.

Στο μεταξύ, η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, μαζί με δύο σωματεία, προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button