Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Κληρώθηκε με Αστάνα στον 2ο προκριματικό του Europa Conference League

Με την Αστάνα από το Καζακστάν κληρώθηκε ο Άρης στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Στις 22 και τις 29 Ιουλίου τα ματς.

Με την Αστάνα από το Καζακστάν κληρώθηκε ο Άρης στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Στις 22 και τις 29 Ιουλίου τα ματς.

Την υπολογίσιμη Αστάνα από το Καζακστάν θα βρει στον δρόμο του ο Άρης στο πρώτο Ευρωπαϊκό του βήμα για τη σεζόν 2021-22. Ο «Θεός του πολέμου» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 22 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 29 του μηνός.

Οσον αφορά την παρουσία κόσμου στις αναμετρήσεις αυτές του Europa Conference League η UEFA άναψε το «πράσινο φως» ώστε να υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.

Αντιθέτως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι στα παιχνίδια των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί. Δηλαδή δεν θα ισχύσει ο κανονισμός του 5%.

Βεβαίως για την παρουσία οπαδών στο ματς του «Βικελίδης» θα πρέπει να δούμε και τι θα επιτρέψει η ελληνική Κυβέρνηση. Αν δηλαδή θα κάνει αποδεκτή την εντολή της UEFA για παρουσία των φιλάθλων των γηπεδούχων ομάδων.

Θυμιζουμε οτι εκτός από την ομάδα του Καζακστάν ο Άρης μπορούσε να κληρωθεί με μία εκ των ΑΕΛ Λεμεσού (Κύπρου), Σίβασπορ (Τουρκία), Σότσι (Ρωσία), και Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)!

Από εκεί και πέρα το θετικό είναι ότι αν ο Άρης περάσει την Αστάνα τότε στον Γ’ προκριματικό γύρο θα είναι με τους δυνατούς.

Η κλήρωση για τον Γ’ προκριματικό γύρο θα γίνει στις 19 Ιουλίου , δηλαδή προτού οι «κίτρινοι» δώσουν το πρώτο τους ματς με την Αστάνα.

Σε περίπτωση πρόκρισης, οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθούν 5-12 Αυγούστου.

Δείτε κάτω τα ζευγάρια της κλήρωσης του Europa Conference League. Πάνω δεξιά το ζευγάρι Αστάνα – Άρης.

 

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button