Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καθυστερούν οι αλλαγές της Ολιστικής Μελέτης – Νέα ΓΣ στην ΕΠΟ στις 19/7

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 19 Ιουλίου θα γίνουν οι τροποποιήσεις στο καταστατικό της ΕΠΟ από την ολιστική μελέτη που ζητάει η UEFA και η FIFA

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 19 Ιουλίου θα γίνουν οι τροποποιήσεις στο καταστατικό της ΕΠΟ από την ολιστική μελέτη που ζητάει η UEFA και η FIFA. Δημιουργία σχολών για διασώστες, σεμινάρια με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ και σέντρα στη SL1 στις 21 Αυγούστου.

Στις 19 Ιουλίου, σε έκτακτη γενική συνέλευση, θα περάσουν στο καταστατικό της ΕΠΟ, οι αλλαγές που προβλέπονται στην ολιστική μελέτη της UEFA και της FIFA, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ειπώθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 16/6, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαβουλεύσεις.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών».

Η απολογιστική ΓΣ της 25ης Ιουνίου θα γίνει κανονικά με τα υπόλοιπα θέματα.

Ακόμη, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε:

– Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

– Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

– Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

– Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

– Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).

– Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 – 31/12/2022.

Διαβάστε επίσης

Back to top button