Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο

Πως να μιλήσεις για ποδόσφαιρο μία τέτοια ημέρα; 😢

Οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας δεν γινόταν να μη στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια και μηνύματα για την τραγωδία στα Τέμπτη.

Ο τελευταίος απολογισμός για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ομάδες και σύλλογοι της χώρας έσπευσαν να στείλουν τα μηνύματά τους για την ανείπωτη τραγωδία:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

Η ΠΑΕ Λαμία εκφράζει την θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους!

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός: 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…».

 

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες.

Η Νίκη Βόλου αναφέρει:

«Δεν είναι δυνατόν να χωρέσει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Οι σκέψεις κι οι προσευχές όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων».

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Διαβάστε επίσης

Back to top button