Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Αγκιμπού Καμαρά

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ανήκει στη Λιλ.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ανήκει στη Λιλ.

Σε ένα ακόμη project για το μέλλον του επενδύει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» -εδώ και καιρό- «δουλεύουν» την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, του νεαρού μεσοεπιθετικού που ανήκει από το 2019 στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ και τώρα είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτησή του. Ο 20χρονος από τη Γουϊνέα θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του έληγε και παρά την προσπάθεια της γαλλικής ομάδας να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά τους Πειραιώτες όπου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες και πλέον σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν μονάχα τα τυπικά για να μετακινηθεί στο Λιμάνι.

Από το 2019 αγωνιζόταν στη β’ ομάδα της Λιλ και μόλις φέτος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη, σε ματς του Κυπέλλου Γαλλίας. Στην παρούσα φάση είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ή θα προορίζεται αρχικά για τη Β’ ομάδα που σχηματίζεται ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο συμπατριώτης του Μαντί Καμαρά αναμένεται τις προσεχείς ημέρες -πιθανότατα από βδομάδα- στη χώρα μας για τις υπογραφές και για να αρχίσει προπονήσεις. Σημειώνεται ότι το κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα το περάσει με την πρώτη ομάδα, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει έτσι την ευκαιρία να τον τσεκάρει από κοντά.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button