Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μένει ελεύθερος ο Αραβίδης και υπάρχει ενδιαφέρον από SuperLeague 1!

Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Χρήστος Αραβίδης, έκανε προσφυγή στην Παναχαϊκή και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Χρήστος Αραβίδης, έκανε προσφυγή στην Παναχαϊκή και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε προσφυγή κατά της Παναχαϊκής για οφειλές προς το πρόσωπό του και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ομάδες της Super League Interwetten να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Χρήστος Αραβίδης προχώρησε σε καταγγελία του τετραετούς συμβολαίου του με την Παναχαϊκή στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, εξαιτίας οικονομικών οφειλών προς το πρόσωπό του, και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής επιθετικός, παρά τη μέτρια πορεία των Πατρινών στο πρωτάθλημα της Super League 2, πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 21 αγώνες, με πολλά εξ αυτών να επιτυγχάνονται σε κρίσιμα παιχνίδια, έστω κι αν δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τον 34χρονο φορ από δύο ομάδες της Super League Interwetten και πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button